miercuri, 19 octombrie 2011

Cel mai indelungat risotto

Reteta de risotto cu fructe de mare pe care am pregatit-o azi a durat foarte, foarte mult, desi in principiu, gatitul orezului ia 18-20 de minute. Noi am gatit vreo 3 ore, pentru ca a trebuit sa facem pregatiri si pentru supa mixta care s-a folosit pentru fierberea orezului (am folosit fond de volaille si fumet de poisson), apoi calamarii, sosul beurre blanc.
Si, ca sa nu ne plictisim terminand prea repede, chef-ul a avut ideea sa facem si o reteta care nu era in program: calamar umplut cu legume.
Fiecare element din cele 2 retete cerea timp: de curatat, taiat, gatit. Atatea operatiuni marunte si parca nu mai conteneau.
Mise en place risotto
Dar rezultatele incanta privirea:
Risotto a l'encornet, beurre blanc
Risotto a l'encornet, beurre blanc
Encornet farci
Encornet farci

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu