joi, 13 octombrie 2011

S-a terminat runda a doua de restaurant. Dupa cum am promis, va prezint intregul meniu de care au beneficiat clientii restaurantului din incinta Ferrandi, in cadrul cinei de miercuri seara si pranzului de joi:
Amuse-bouche: Oeufs toques minis cress: - oua a la coque, cu creme Chantilly - crutoane cu sos aromat (usturoi, patrunjel, unt), cress
Oeufs toques
Antreu: Noix de Saint Jacques marinees, saveurs marines et aigre douce:
- scoici Saint Jacques, marinate in ulei de masline si lamaie - sos dulce acrisor (miere, otet, ulei) - sos mango (mango, citronelle, curcuma) - flori comestibile, Nori (alge), ridiche alba
Saint Jacques
Peste: Aile de raie, coques et quinoa en tajine aux herbes harissa: - peste pisica de mare - sos tajine (ulei masline, unt, ceapa, usturoi, ginger, citron confit) - quinoa, plante aromatice, masline
Aile de raie
Fel principal: Caille rotie, jus de salmis, pomme de terre confite, puree d'echalotes et chou vert: - prepelita umpluta cu foie gras - sos de salmis (supa, vina alb, coniac, salota, condimente) - piure de salote, rondele de varza alba
Caille

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