S-a terminat runda a doua de restaurant. Dupa cum am promis, va prezint intregul meniu de care au beneficiat clientii restaurantului din incinta Ferrandi, in cadrul cinei de miercuri seara si pranzului de joi:
Amuse-bouche: Oeufs toques minis cress:
- oua a la coque, cu creme Chantilly
- crutoane cu sos aromat (usturoi, patrunjel, unt), cress
Antreu: Noix de Saint Jacques marinees, saveurs marines et aigre douce:
- scoici Saint Jacques, marinate in ulei de masline si lamaie
- sos dulce acrisor (miere, otet, ulei)
- sos mango (mango, citronelle, curcuma)
- flori comestibile, Nori (alge), ridiche alba
Peste: Aile de raie, coques et quinoa en tajine aux herbes harissa:
- peste pisica de mare
- sos tajine (ulei masline, unt, ceapa, usturoi, ginger, citron confit)
- quinoa, plante aromatice, masline
Fel principal: Caille rotie, jus de salmis, pomme de terre confite, puree d'echalotes et chou vert:
- prepelita umpluta cu foie gras
- sos de salmis (supa, vina alb, coniac, salota, condimente)
- piure de salote, rondele de varza alba
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