luni, 10 octombrie 2011

Deliciile din fiecare saptamana

Maine este ziua de patisserie. Chef Antoine ne-a anuntat de saptamana trecuta ca reteta urmatoare va fi cea de briose.
Lunea este ziua mea preferata - imi place mult sa fac deserturi, iar cand vad bunatatile care ies din mainile mele ma simt extraordinar de bine si de entuziasmata.
Iata ce am facut pana acum la patisserie:
1. Tarte aux pommes: Tarte aux pommes
Tarte aux pommes
Tarte aux pommes
Tarte aux pommes
Prezentarea tartei a inclus si ornarea cu sos de zmeura, struguri, mere caramelizate si biscuiti: Tarte aux pommes
2. Tarta si prajitura cu fructe pe baza de millefeuille: Millefeuille
Millefeuille
Portia de seara, de acasa: Millefeuille
3. Choux si eclairs: Choux si eclairs
Choux si eclairs
Apoi a trebuit sa ma lupt cu astea acasa: Choux si eclairs
4. Genoise, cigarettes & creme anglaise: Genoise
Cigarettes
Genoise dessert
5. Tarte au citron & tarte au chocolat (+ preferatii mei, biscuitii): Tartes
Biscuiti
Prezentarea s-a facut cu tartele intregi, direct pe blatul de lucru :)
Tarte au citron
Tarte au chocolat
Biscuiti
Acasa:
Tarte
Ce bine e cand vine ziua de deserturi! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu