Maine este ziua de patisserie. Chef Antoine ne-a anuntat de saptamana trecuta ca reteta urmatoare va fi cea de briose.
Lunea este ziua mea preferata - imi place mult sa fac deserturi, iar cand vad bunatatile care ies din mainile mele ma simt extraordinar de bine si de entuziasmata.
Iata ce am facut pana acum la patisserie:
1. Tarte aux pommes:
Prezentarea tartei a inclus si ornarea cu sos de zmeura, struguri, mere caramelizate si biscuiti:
2. Tarta si prajitura cu fructe pe baza de millefeuille:
Portia de seara, de acasa:
3. Choux si eclairs:
Apoi a trebuit sa ma lupt cu astea acasa:
4. Genoise, cigarettes & creme anglaise:
5. Tarte au citron & tarte au chocolat (+ preferatii mei, biscuitii):
Prezentarea s-a facut cu tartele intregi, direct pe blatul de lucru :)
Acasa:
Ce bine e cand vine ziua de deserturi! :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu